SCT-Vertriebs GmbH je mednarodni proizvajalec in dobavitelj, ki vam ponuja širok izbor visokokvalitetnih izdelkov in zelo fleksibilne dobavne pogoje. Naša prodajna ponudba vključuje motorna, menjalniška in industrijska olja, maziva, aditive za olja in goriva, izdelke za nego avtomobilov in avtomobilsko orodje registriranih blagovnih znamk MANNOL, SCT in SCT-Filter.

Sedež podjetja je v nemškem mestu Wedel blizu Hamburga, naše stranke pa se nahajajo v različnih državah po celem svetu. Skupaj z več kot 100 trgovskimi partnerji na štirih celinah oblikujemo učinkovito proizvodno in prodajno mrežo ter nenehno iščemo nove trge in ideje. Celotno paleto olj in maziv proizvajamo v lastnih proizvodnih obratih.

Večina naših olj z vidika kakovosti ne samo ustreza tehničnim zahtevam, opredeljenim v mednarodnih standardih API in ACES, ampak jih tudi presega. Visokokakovostna motorna olja so bila uspešno testirana in so prejela priznanja različnih proizvajalcev, med katerimi so Daimler, VW/Audi, MAN, Volvo, Ford, BMW in General Motors.

Za izdelavo naših maziv uporabljamo samo elitne surovine, bazna olja in aditive vodilnih svetovnih dobaviteljev, sodobne recepte in najnovejšo tehnologijo. Proizvodni postopki so popolnoma avtomatizirani, to je glavni dejavnik učinkovite proizvodnje in konkurenčnosti naših produktov. Analizo kakovosti izdelkov izvajamo v lastnih laboratorijih, opremljenih z najnovejšo tehnologijo. Za spremljanje kakovosti uporabljamo metodo ASTM, ki omogoča hitro in učinkovito reševanje morebitnih težav.

Naš proizvodni program ponuja celovito paleto produktov, ki zagotavljajo zanesljivo delovanje različnih delov vozila, kot so: zavorni sistemi, hladilni sistemi, mazalni sistemi in torna gonila, ki zahtevajo uporabo visokokakovostnih maziv. Proizvodni program SCT je tako širok in raznolik, da lahko zadovolji interese vseh potrošnikov maziv: od največjih industrijskih podjetij in voznih parkov do servisnih centrov in posameznih uporabnikov.

Naše podjetje aktivno sodeluje z velikimi komercialnimi omrežji in ponuja servisne izdelke (motorna in menjalniška olja ter maziva) in orodja, kot tudi potrošni material: filtre, zavorne ploščice, metlice brisalcev itd. za skoraj vse avtomobile.

Podrobne opise vseh naših izdelkov lahko najdete v našem aktualnem spletnem katalogu, ki omogoča hitro in enostavno iskanje želenega izdelka. S pomočjo našega spletnega kataloga boste lahko poenostavili vaše dnevne delovne procese.