Naša ekipa se trudi, da bi izpolnila vse najnovejše zahteve in specifikacije. In zdaj vam s ponosom predstavljamo našo novo tehnologijo – SCT ESTER.

Olja na osnovi estrov se pogosto uporabljajo v letalski in vesoljski industriji, saj so zelo odporna na ekstremne temperature. Zaradi kemične polarnosti takšnih maziv se molekule estra vežejo na kovinske površine delov motorja na atomarnem nivoju in se porazdelijo po celotni površini. To pomeni, da je oljni film debelejši in trdnejši ter zagotavlja zanesljivo zaščito vseh delov motorja proti obrabi tudi pri ekstremnih temperaturah in pritiskih ter tako podaljša njegovo življenjsko dobo. Ta formula zagotavlja tudi dobro pretočnost, odpornost na oksidacijo pri visokih temperaturah, minimalno penjenje in izhlapevanje. Poleg tega zaščitni oljni film zagotavlja zanesljiv hladen zagon in s tem bistveno zmanjšuje obrabo motorja ob zagonu tudi pri temperaturah do – 50 °C.

Torej, kaj zagotavlja SCT ESTER? Podaljšuje življenjsko dobo olja in interval menjave olja, bistveno zmanjšuje trenje in posledično porabo goriva.